Over ons

Scherrenberg is een strategisch en tactisch adviseur met een heldere focus op het publieke domein. Wij richten ons op bedrijfseconomische en vastgoedgerelateerde vraagstukken in een maatschappelijke context. Als adviseur zoeken wij samen met u ­naar (politiek)bestuurlijke en financieel haalbare oplossingen. Als taxateur bepalen wij onafhankelijk de waarde van uw bezit.­

Persoonlijk contact

Zakelijk

Kwaliteit

Scherrenberg Groep BV

Gevestigd op de loosbroekseweg 68, Nistelrode

Onze Medewerkers

medewerker Joel

Joël Scherrenberg MBA MRICS REV RT

Directeur
medewerker Nancy

Nancy Scherrenberg

Office manager

Speciale projecten

Scherrenberg Makelaardij ondersteunt actief de Herman van Veen Foundation om meer aandacht te vragen en invulling te geven aan de rechten van het kind zoals omschreven in het Verdrag voor de Rechten van het Kind van Unicef. Daarom hebben wij als organisatie artikel 27 van dit verdrag geadopteerd. Dit artikel zegt:

Artikel 27 van de Rechten van het Kind:
LEVENSSTANDAARD
“Kinderen hebben recht om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarom hebben ouders de taak om te zorgen voor voldoende eten, een woning en goede kleding. De overheid zorgt ervoor dat ouders dat kunnen.”

Wij voelen ons in het bijzonder betrokken bij kinderen omdat zij onze toekomst zijn. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op onderwijs, gezondheidszorg, eten & drinken, veilige woonomgeving en een dak boven het hoofd. Vanuit onze werkomgeving ligt een figuurlijke koppeling naar het recht van een dak boven je hoofd voor de hand. Wij willen graag op dit front ons steentje bijdragen. Wij vinden dat mensen in een welvarende samenleving de maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben op welk front en op welke manier dan ook, bij te dragen aan een betere samenleving/een betere wereld. Wij denken mensen aan te kunnen spreken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom hebben wij samen met de Foundation een bijzondere actie opgezet waarvoor Alfred Jodocus Kwak symbool staat.